جمعه 5 شهریور 1395 – 10:12

جفت ارز USD/CAD در معاملات امروز آسیا تقریبا حرکات خنثی داشت. نرخ برابری هنوز نتوانسته از محدوده نوسانی بین مقاومت میانی چهارساعته ۱٫۲۹۵۰ و محدوده ۱٫۲۹ (مستطیل زرد) خارج شود. قیمت نفت اخیرا افزایش یافته، که در نتیجه جفت ارز تحت فشار نزولی قرار گرفته و در حال حاضر پیش از محدوده ۱٫۲۹ معامله می شود.
معامله از سطوح انتهایی این دامنه نوسانی جدید کار منطقی نیست، به همین دلیل توصیه می شود که به شکست ها و برخورد های مجدد نرخ برابری توجه شود. بر اساس حرکات قیمتی روزانه فعلی که با دو خط روندی مقاومتی روزانه (۱٫۲۸۳۱-۱٫۲۴۶۰) درگیر هستند، می توان انتظار پایین آمدن جفت ارز تا ناحیه حمایتی ۱٫۲۷۵۳-۱٫۲۶۵۳ را داشت. در بالای این محدوده، ناحیه عرضه هفتگی ۱٫۳۲۹۵-۱٫۳۰۱۷ قرار گرفته، که همچنان مانع از رشد جفت ارز می شود. هدف نزولی بعدی در محدوده حمایت فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی در ۱٫۲۶۵۸ جای گرفته است (که در انتهای پایینی ناحیه حمایتی روزانه قرار گرفته و همچنین با خط صعودی هفتگی رسم شده از اوج ۱٫۱۲۷۸، مطابقت دارد).
استراتژی: وضعیت تکنیکال نمودار های بلند مدت حکایت از حرکات نزولی دارند، به همین دلیل بهتر است منتظر بسته شدن نرخ برابری در زیر ۱٫۲۹ باقی ماند و حرکات بازار را به دقت بررسی کرد. برای اینکه بتوان وارد معامله فروش از این محدوده شد، بایستی نرخ برابری به زیر این نرخ در قالب مقاومت برخورد کند و در عین حال، سیگنال فروشی هم در تایم فریم های پایین تر صادر شود. با فرض اینکه بتوان سیگنال فروشی را در این محدوده یافت، می توان حد ضرر معامله فروش را با رسیدن نرخ برابری به ۱٫۲۸۵۰ و ۱٫۲۸ به نقطه سر به سر فروش رساند و بخشی از حجم معامله را در این محدوده بست، اما حد سود نهایی جفت ارز در ۱٫۲۷۵۰ قرار دارد. چرا ۱٫۲۷۵۰؟ چونکه این نرخ نشانگر انتهای بالایی ناحیه حمایت روزانه در ۱٫۲۷۵۳-۱٫۲۶۵۳ است.
استراتژی بالایی از دید تکنیکال، کاملا منطقی است، اما از آنجایی که امروز سخنرانی رئیس فدرال رزرو آمریکا را در پیش داریم، توصیه می شود که با احتیاط عمل شود.
معامله فروش: ۱٫۲۹ (حد ضرر با توجه به محل سیگنال تعیین شود)

.

نمودار هفتگی، روزانه و چهارساعته دلار آمریکا و دلار کانادا - 26 آگوست

نمودار هفتگی، روزانه و چهارساعته دلار آمریکا و دلار کانادا – ۲۶ آگوست