در بازار فارکس چه خبر است؟ در صفحه اخبار فارکس وضعیت بازار های مالی و جریانات بزرگی که در بازار های مختلف به راه افتاده اند را بررسی می کنیم. تاثیر بازار های سهام، ارز، رمزارز و کالا بر یکدیگر بررسی می شوند و روند های کوچک و بزرگی که کلیت بازار را تغییر می دهند را تحلیل و ارزیابی می کنیم تا وضعیت بازار در آینده کوتاه برای خواننده شفاف شود.
در بازار فارکس چه خبر است؟ اخبار و اتفاقات مهم بازار در امروز و هفته اخیر!
اخبار فارکس – سه شنبه ۱۸ اردیبهشت
شاخص های آتی سهام اروپا از بازگشایی مثبت بازار های محلی حکایت دارند. در بازار سهام آسیا هم شاهد جریانات ریسک پذیری بودیم. بازار دوباره به کاهش نرخ بهره آمریکا امیدوار شده است. در این میان ین ژاپن تضعیف شد.
بورس سهام
شاخص آتی سهام Stoxx50 اروپا به اندازه ۰٫۳ درصد مثبت است و شاخص های آتی سهام آمریکا هم از بازگشایی مثبت بازار های آمریکا حکایت دارند. شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه در حال ثبت طولانی ترین حرکت صعودی خود از ماه فوریه تا به امروز است. رشد بازار های سهام ژاپن، کره جنوبی و استرالیا نقش زیادی در افزایش شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه داشته اند. امروز بازار های سهام هنگ کنگ و چین بدون روند مشخصی در نوسان هستند.
بازار های سهام جهانی دوباره وارد فاز صعود شده اند. سرمایه گذاران بازار سهام به کاهش نرخ بهره آمریکا در سال ۲۰۲۴ امیدوار شده اند. داده های اشتغال آمریکا در کنار نشست فدرال رزرو آمریکا امیدها به کاهش نرخ بهره را زنده کرده اند. به همین دلیل شاهد کاهش بازدهی اوراق خزانه داری آمریکا و اوراق قرضه آلمان هستیم.
اخبار فارکس
ین ژاپن
در بازار فارکس، یورو به همراه پوند و ین ژاپن در برابر دلار آمریکا تضعیف شده اند. مقامات ارشد ارزی ژاپن گفته اند که نیازی به مداخله دولت در بازار فارکس نیست.
یورو
در اروپا، داده های اقتصادی از افت فعالیت های اقتصادی در بزرگترین اقتصاد ناحیه یورو (آلمان) حکایت دارند. بر خلاف پیش بینی ها، شاخص سفارشات کارخانجات آلمان در ماه مارس افت کرده است. انتظار می رود که بانک مرکزی اروپا قبل از فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را کاهش دهد.
دلار آمریکا
در آمریکا، رئیس فدرال رزرو ریچموند (بارکین) گفته که نرخ بهره بالای آمریکا باعث کاهش رشد اقتصادی و نرخ تورم خواهد شد. رئیس فدرال رزرو نیویورک (ویلیامز) هم گفته که در نهایت نرخ های بهره کاهش خواهند یافت، اما زمان کاهش نرخ بهره به عملکرد شاخص های اقتصادی آمریکا بستگی دارد. رئیس فدرال رزرو مینیاپولیس (کشکاری) هم امروز سخنرانی دارد.
دلار استرالیا
در استرالیا، نشست تعیین نرخ بهره بانک رزرو استرالیا برگزار شد. نرخ بهره بدون تغییر در اوج ۱۲ ساله باقی ماند. مقامات بانک مرکزی استرالیا انتظار دارند که زمان بازگشت تورم به هدف تورمی بانک مرکزی کمی طولانی تر از پیش بینی های قبلی باشد. یعنی نرخ بهره فعلاً کاهش نخواهد یافت.
اخبار فارکس – دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
شاخص های آتی سهام اروپا رشد کرده و انتظار می رود که بازار سهام اروپا به تبعیت از بازار سهام آمریکا و آسیا درگیر جریانات ریسک پذیری شود. داده های اشتغال آمریکا ضعیف تر از پیش بینی ها بودند و باعث خوش بینی بازار نسبت به کاهش نرخ بهره آمریکا شدند.
بورس سهام
بازار سهام چین بیشترین افزایش را در بازار سهام آسیا ثبت کرده است. بازار سهام چین بعد از چند روز تعطیلی بازگشایی شده است. شاخص سهام چین تا ۱٫۸ درصد بالا آمده و شاخص سهام هنگ کنگ هم بعد از نه روز رشد متوالی وارد فاز استراحت شده است. شاخص های سهام استرالیا، تایوان و سنگاپور هم مثبت هستند.
رشد بازار سهام چین برای بازار طلا اهمیت زیادی دارد. اگر جریانات ریسک پذیری در بازار های مالی چین تشدید شوند، تقاضا برای دارایی های امنی مثل طلا کاهش خواهد یافت.
شاخص های سهام جهانی در روز های اخیر جهش کرده اند. در ماه میلادی آوریل شاهد افت شاخص های سهام جهانی بودیم. علت افت شاخص های سهام جهانی، نگرانی از عدم کاهش نرخ بهره آمریکا بود. اما روز جمعه داده های اشتغال آمریکا ضعیف بودند. شاخص های ضعیف اقتصادی آمریکا به این معنی است که فدرال رزرو می تواند برای کاهش نرخ بهره آماده شود. به احتمال زیاد بانک های مرکزی اروپایی زودتر از آمریکا نرخ بهره را پایین خواهند کشید.
اخبار فارکس
ین ژاپن
ین ژاپن در برابر دلار آمریکا تضعیف شده است. امروز بازار های مالی ژاپن تعطیل هستند. اما اختلاف نرخ بهره بین آمریکا و ژاپن به ضرر ین تمام شده است.
نرخ بهره اروپا
اقتصاددان ارشد بانک مرکزی اروپا (Lane) گفته که داده های اقتصادی اخیر نشان داده اند که نرخ رشد تورم به سمت هدف ۲ درصدی تغییر مسیر داده است. این یعنی بانک مرکزی اروپا می تواند با خیال آسوده به کاهش نرخ بهره فکر کند. پیش بینی می شود که اولین کاهش نرخ بهره ناحیه یورو در ماه ژوئن اتفاق بیفتد.
امروز رئیس بانک مرکزی فرانسه، رئیس بانک مرکزی آلمان و رئیس بانک مرکزی سوئیس سخنرانی خواهند داشت.
دلار استرالیا
فردا نشست تعیین نرخ بهره بانک رزرو استرالیا برگزار خواهد شد. داده های تورمی اخیر استرالیا نشان دادند که رشد تورم بیشتر از پیش بینی ها بوده است. به همین دلیل پیش بینی می شود که لحن بانک رزرو استرالیا متمایل به نرخ های بهره بالاتر یا همان هاوکیش باشد. علاوه بر این معامله گران دلار استرالیا به داده های اقتصادی چین هم توجه خواهند کرد.
از دید تحلیلگران، شانس افزایش نرخ بهره استرالیا بالاست، اما پیش بینی می شود که نرخ بهره استرالیا در نشست فردا در ۴٫۳۵ درصد باقی بماند و تغییری نکند.
بورس کالا
قیمت نفت خام افزایش یافته است. دوباره تنش ها در غزه تشدید شده است. همچنین گفته می شود که اسرائیل برای حمله به رفح آماده می شود.
اخبار فارکس – جمعه ۱۴ اردیبهشت
شاخص های آتی سهام اروپا و شاخص های سهام آسیایی سیر صعودی دارند. سهام شرکت های فناوری رشد کرده و شاهد رشد دارایی های ریسکی هستیم. سرمایه گذاران منتظر گزارش NFP آمریکا هستند. در بازار فارکس، ین ژاپن تقویت شده و به بالاترین سطح سه هفته اخیر رسیده است.
بورس سهام
شاخص آتی سهام Stoxx50 به اندازه ۰٫۲ درصد مثبت است و به تبعیت از رالی صعودی بازار سهام آمریکا رشد کرده است. گزارش های مالی شرکت اپل بهتر از پیش بینی ها بود. در آسیا، شاخص سهام هنگ کنگ بیشترین رشد را داشته است. شاخص های سهام در کره جنوبی و استرالیا هم بالا آمده اند. اما بازار های ژاپن و چین تعطیل هستند.
شاخص سهام هنگ کنگ برای نهمین روز متوالی رشد کرده است. شاخص هنگ کنگ تا ۴٫۱ درصد بالا آمده است. سهام شرکت های فناوری مثل علی بابا، تنسنت و دی جی دات کام به اوج های جدیدی در سال ۲۰۲۴ رسیده اند.
اخبار فارکس
امروز گزارش NFP آمریکا منتشر خواهد شد. این کامل ترین گزارش اشتغال و بازار کار آمریکاست و می تواند بازار را به حرکت وادارد. رئیس فدرال رزرو آمریکا معتقد است که احتمال افزایش نرخ بهره خیلی پایین است و شاید تا پایان سال، نرخ بهره آمریکا کاهش یابد. انتظار می رود که رشد این دوره NFP خیلی پایین تر از دوره های قبلی باشد.
ین ژاپن در برابر دلار آمریکا به بالاترین سطح سه هفته اخیر صعود کرده است. این بهترین عملکرد هفتگی ین ژاپن از ماه دسامبر ۲۰۲۲ تا به امروز است. به احتمال زیاد ین توسط بانک مرکزی ژاپن تقویت شده است.
شاخص دلار آمریکا برای سومین روز متوالی افت کرده است. کاهش بازدهی اوراق خزانه داری آمریکا در کنار تقویت ارزش ین باعث تضعیف ارزش دلار آمریکا شده اند. بازدهی اوراق خزانه داری ۱۰ ساله آمریکا به اندازه ۰٫۰۵ واحد درصد کاهش یافت و به ۴٫۵۸ درصد رسید. در این میان بازدهی اوراق خزانه داری ۲ ساله آمریکا هم به اندازه ۰٫۰۹ واحد درصد کاهش یافته است. بازدهی اوراق قرضه استرالیا و نیوزیلند هم پایین آمده است.
اخبار فارکس – پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
اکثر شاخص های سهام آسیایی سیر صعودی دارند. رئیس فدرال رزرو آمریکا در سخنرانی دیشب خود حرفی از افزایش نرخ بهره نزد. ین ژاپن دوباره در برابر دلار آمریکا تضعیف شده است.
بورس سهام
شاخص های سهام استرالیا و هنگ کنگ رشد کرده اند و بازار سهام ژاپن هم تغییر قابل توجهی نداشته است. شاخص های آتی سهام آمریکا سیر صعودی دارند و شاخص های آتی سهام اروپا هم از بازگشایی منفی بازار های محلی حکایت دارند. جریانات ریسکی مشخصی در بازار وجود ندارد.
با پشت سر گذاشتن نشست تعیین نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا، بازار به دنبال سایر محرک های کلیدی مثل داده های اقتصادی ناحیه یورو، آمریکا و گزارش های مالی شرکت های سهامی بزرگ است.
اخبار فارکس
ین ژاپن تا ۱٫۱ درصد در برابر دلار آمریکا تضعیف شده است. معامله گران USDJPY به توانایی و قدرت بانک مرکزی ژاپن در حمایت از ین شک و تردید پیدا کرده اند. تفاوت نرخ بهره آمریکا و ژاپن همچنان بالاست. همچنین مقامات ژاپنی در مواجه با این سؤال که آیا اخیراً در بازار مداخله کرده اند یا خیر، هیچ پاسخی نمیدهند.
فدرال رزرو آمریکا هیچ اشاره ای به افزایش نرخ بهره در آینده نزدیک نکرده است. نرخ بهره آمریکا بدون تغییر در محدوده ۵٫۲۵ تا ۵٫۵۰ درصدی باقی مانده و هنوز هم داده های اقتصادی از رشد ادامه دار تورم حکایت دارند. رئیس فدرال رزرو آمریکا، پاول گفته که احتمال افزایش نرخ بهره خیلی پایین است. او معتقد است که برای افزایش نرخ بهره باید مقامات به این نتیجه برسند که کنترل تورم با سیاست های پولی فعلی امکان پذیر نیست.
شاخص دلار آمریکا (شاخص بلومبرگ) برای دومین روز متوالی افت کرده است. بازدهی اوراق خزانه داری آمریکا هم بعد از نشست تعیین نرخ بهره فدرال رزرو پایین آمد. در این میان یورو بعد از رشد ۰٫۴ درصدی در برابر دلار آمریکا بدون تغییر قابل توجهی معامله می شود.
فردا گزارش کامل اشتغال آمریکا منتشر خواهد شد. در واقع فردا روز NFP است. پیش بینی می شود که نرخ بیکاری آمریکا در ۳٫۸ درصد باقی مانده باشد. نرخ بیکاری پایین می تواند به تشدید فشار های تورمی منجر شود.
بورس کالا
در بورس کالا، قیمت نفت خام بخشی از افت های روز گذشته را جبران کرده است. دیروز گزارش ذخایر نفتی آمریکا منتشر شد که بیشتر از پیش بینی ها بود و بر نگرانی ها از ضعف تقاضا افزود. قیمت اونس طلا هم از زیر ۲۳۰۰ دلار به بالای این سطح رُند بازگشته است.
اخبار فارکس – چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
شاخص های آتی سهام آمریکا افت کردند و دلار آمریکا هم به دلیل ترس از عدم کاهش نرخ بهره تقویت شده است. امروز همه نگاه ها به نشست تعیین نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا خواهد بود.
بورس سهام
جریانات ریسک گریزی را در بازار های مالی شاهد هستیم که منبع آن، نگرانی از آینده نرخ های بهره آمریکاست. امروز اکثر بازار های محلی آسیایی تعطیل هستند. اما در این میان شاخص سهام نیکی ۲۲۵ بعد از ثبت بدترین عملکرد ماهانه خود در بیش از یک سال گذشته، افت کرد. بزرگی افت شاخص سهام نیکی در ماه آوریل از دسامبر ۲۰۲۲ تا به امروز بی سابقه بوده است. شاخص سهام استرالیا هم پایین آمده است. دیروز در آمریکا هم بعد از انتشار گزارش اشتغال این کشور شاهد سقوط شاخص S&P500 بودیم.
رشد داده های اقتصادی آمریکا باعث شده تا بازار به این نتیجه برسد که فدرال رزرو نرخ بهره را به این زودی ها پایین نخواهد آورد. نرخ بهره آمریکا در بالاترین سطح بیست سال اخیر قرار دارد. علاوه بر این، امروز اکثر بازار های محلی در آسیا و اروپا تعطیل هستند. از دید تحلیلگران، اگر در شرایطی که حجم معاملات کمتر از حد معمول است، فدرال رزرو آمریکا هم از عدم کاهش نرخ بهره در سال ۲۰۲۴ حرف بزند، شاهد تشدید جریانات ریسک گریزی خواهیم بود.
اخبار فارکس
شاخص دلار آمریکا سیر صعودی دارد. ین ژاپن هم وضعیت باثباتی پیدا کرده است. در بازار اوراق قرضه، بازدهی اوراق خزانه داری دو ساله آمریکا در معاملات روز گذشته به بالاترین سطح خود از ماه نوامبر رسید.
امروز نشست تعیین نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا برگزار خواهد شد. انتظار می رود که فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را برای ششمین نشست متوالی تغییر ندهد و در عین حال اعلام کند که برنامه ای برای کاهش نرخ بهره در آینده نزدیک ندارد. نرخ رشد تورم آمریکا سیر صعودی دارد و به همین دلیل فدرال رزرو آمریکا نمی تواند به کاهش نرخ بهره فکر کند.
رئیس فدرال رزرو آمریکا در آخرین سخنرانی خود گفته بود که بانک مرکزی در کنترل تورم پیشرفتی نداشته و بازار کار هم روز به روز قوی تر می شود. این یعنی به دلیل رشد بازار کار، قدرت خرید مصرف کنندگان هم بالا می رود و باعث افزایش تقاضا و در نتیجه رشد بیشتر تورم خواهد شد.
گفته می شود که روز دوشنبه نوسان شدید جفت ارز USDJPY و ین ژاپن به خاطر مداخله بانک مرکزی ژاپن در بازار فارکس بوده تا شاید جلوی تضعیف سریع ین ژاپن را بگیرد. از دید تحلیلگران این اقدام بانک مرکزی ژاپن باعث شده تا نوسانات جفت ارز USDJPY در محدوده ۱۵۵ تا ۱۶۰ محدود شود.
بورس کالا
در بورس کالا، قیمت اونس طلا که در اواسط ماه آوریل اوج قیمتی و تاریخی جدیدی را ثبت کرده بود، به دلیل ترس از آینده نرخ بهره آمریکا سیر نزولی پیدا کرد و به زیر ۲۳۰۰ دلار سقوط کرده است. قیمت نفت خام هم به خاطر آتش بس احتمالی در خاورمیانه کاهش یافته است.
دیدگاه خود را بنویسید